Trash & Treasure

nike air max 95

#1 by NormaIngersoll , Mon May 28, 2018 10:05 am

ÿþNike SB tager Blazer tilbage til sine rødder for denne nye nike air max 95 duo farvelægninger bygget i lærred. Selv om de er opdateret til at være ideel til skateboarding, ser de to Blazer Lows ud som om de kunne være lige ud i 1970'erne takket være de klassiske lærredskonstruktioner i tofarve farvelægninger af hvid / Palm Green og Dark Cayenne / White. De lette og åndbare lærredkonstruktioner ankommer lige i god tid til foråret og rammer Nike SB-forhandlere som Premier lige nu.

Officielle billeder af Jordan 1 Royal er endelig i. Det er svært at tro, at det allerede har været fire år siden vi sidst så denne ikoniske colorway hit retailers, men hvis de forbudte 1s viste noget, så er det, at Jordan Brand kan opgradere retro kvalitet og slip Mike's første silhuet i en helt anden form, der er mere truende til selve 1985-udgivelsen. Lige fra flagermuset kan du bemærke, at den kongelige 1s sport, der opdaterede tumbled læder hele tiden, mens en hvid indersål droner royal Nike Air branding for at matche tungen mærket. En ren hvid mellemsål giver mulighed nike sneakers for Black and Varsity Royal accenter, så de passer perfekt til et revitaliseret udseende af en sko, der er på næsten alle s gril liste. Det er ikke, hvis du planlægger at få fat i et par Air Jordan 1 Royal, men hvordan. Vi ved stadig ikke, hvor begrænset retro er, når den kommer til detailhandlere den 1. april 2017 nike air max thea for $ 160 USD, men hold dig opdateret lige her på Sneaker News.

Safari Print har altid været et hit eller miss grafik til en række Nike retro modeller. Mens det teksturerede mønster ikke er Elephant Print, hjælper Tinker Hatfield-skabelsen sko med at skille sig ud, når de er parret med levende accentfarver. Derfor er vi så begejstrede for denne nyeste Nike Air Max 95, da den trykker på Safari Print på hovedet takket være en lys grå suede øvre til en subtil udførelse perfekt til foråret 2017 sæsonen. I stedet for at være et højt, standout-par giver de off-white monokromatiske øvre par perfekt med vintage-spidsen, mens en traditionel mesh øvre giver mulighed for en skarp hvid mellemsål, tunge og foring nike shox til at matche. Tjek mere detaljerede billeder af denne rene Safari Printed Air Max 95 nedenfor og ved at du kan få fat i dit par nu hos forhandlere som Size ?.

Efter at have hentet næsten alle originalerne, var det rigtige til din skolefarve sidste år, så Nike slår nu Dunk High i den klassiske farveblok igen, men med helt nye farver. Tidligere i ugen så vi en violet støvskygge af lilla ramte silhuetten, og nu ser vi endnu et totonet udseende i Cargo Khaki - eller simpelthen oliven grøn og hvid. Resultatet er et blik der minder om Celtics colorway i grøn og hvid, der faldt et par år tilbage. Dunk fans kan forvente disse snart hos udvalgte Nike Sportswear forhandlere og Nike.

Michael Jordan s anden signatur silhuet er måske den mest forbløffende af hans første parti Nikes. Måske har det at gøre med skaderne, der begrænser sin on-court tid med modellen eller den mærkelige mangel på både Swoosh og Jumpman branding for ikke rigtig at give paret en identitet. Uanset om det er dejligt at se, at Jordan Brand har opdaget noget mere glemt historie om Jordan 2 med udgivelsen af Air Jordan 2 UNC Alumni senere i sommer. Parret kombinerer både Chicago og North Carolina kapitler af Michael Jordan s historiske karriere gennem traditionelle Bulls accenter blander med et Tar Heels tema Carolina Blue hæl panel. Datoen på bagsiden markerer dagen for det historiske UNC vs UCLA alumni spil på Pauley Pavilion i Los Angeles, Californien. Interessant nok havde Michael Jordan faktisk dette par som nike air force 1 en af hans første PE'er endnu tidligere end denne dato antyder den 18. januar 1986 under Carolina Pro Alumni basketball spillet. Du kan læse mere om den alternative historie han har ...

Det er alt godt, hvis du har gået glip af ACRONYM Presto-collaben, fordi Nike Sportswear har nogle trøstepriser i form af de seneste Air Presto Mid Utility-udgivelser. Vi forestillede to kommende farvebaner i sidste uge, og det ligner en tredje ACRONYM-esque version af midten. Presto er også på vej i sort og obsidian. Alle tre begynder at slippe i morgen på udvalgte Nike Sportswear forhandlere, herunder Bodega.

NormaIngersoll  
NormaIngersoll
Posts: 3
Date registered 05.28.2018


   

nike air max 2015 schwarz
pandora necklace

Trash & Treasure
Xobor Create your own Forum with Xobor