Trash & Treasure

adidas spezial

#1 by ZaraJohnson , Thu May 31, 2018 11:17 am

Selvom Adidas adidas spezial har rejst talrige gæt, blev det stadig sagt af eksperter, at der også var fordele ved "Made in China". Der er også overvejelser om det, som det fremragende industrimiljø og arbejdstagerens erfarne drift. Denne serie modne system kan give mulighed for omlægningen af "Made in China". "Made in China" har altid oplevet problemer på det internationale marked. Lave priser førte ofte til retssager af "anti-monopol" fra andre lande, eller fik os til at være titlen "underordnede varer".

CLIMACOOL RIDE er ikke tilfældigt. CLIMACOOL RIDE har ansvaret for ekstern støtte ved at tilføje tre blokke til stabil præstation i håndfladen. Det er klart, at denne tilgang er at trække på Adidas laterale stabilitet af den mest kraftfulde teknologi adidas boost Speed Cut. Derudover er CLIMACOOL CHILL unikke elektrokardiografiske sål design stærkere opgradering. Sammenlignet med før, tilføjer det mere fleksibelt buet slot i hælen. Denne struktur kan reducere skoens samlede vægt og bøjes den igen ved at tilføje hullerne, adidas campus det kan påvirke en 360 graders ventilation.

Adidas understreger sko klimakoncept, der sigter mod CLIMACOOL 360 graders ventilationsteknologi gennem bevægelse af luft til at trænge ind, dannet rundt i skoens luftcirkulation system. Fakta har vist, at overgangen af våde sko er den vigtigste årsag til, at sårede løbere. Hvis kropstemperaturen reduceres fra 37 til 36, kan grænsetiden strække sig for halvtreds procent. Mens CLIMACOOL 360 graders ventilationsteknologi er den bedste måde at løse disse problemer på. Det kan adidas zx flux effektivt reducere fugtigheden, temperaturen inde i skoene, således at skaden og betændelsen reduceres.

Det blev fuldt ud bekræftet af os, at denne gangs udendørs ekspansionsaktivitet i Kina vil bringe os en stor forfremmelse til "2015-strategien". I den kinesiske markeds udvikling er det vores primære taktik at skabe og fremme Adidas-mærket. På denne måde kan Adidas mærke uendeligt tæt på forbrugerne. Adidas har arbejdet med at levere førende produkter og udstyr til udendørs atleter og amatører rundt om i verden. De vil blive hjulpet udfordre de udendørs ekstreme sportsgrene med det.

Ikke desto mindre er erhvervslivet stadig uundgåeligt at forbinde denne handling med fænomenet, at de indenlandske produktionsomkostninger stiger kraftigt, og rekrutteringen er vanskelig. Men det er ikke tilfældigt, det er mere som en trend. Da den globale økonomiske krise brød ud for tre år siden lukkede Nike sin sidste fabrik i adidas nmd r1 Kina for at udlede ressourcer, der ikke var tilgængelige i Kina. At sammenligne Nike og Adidas med "trækfugle", nu hvor der ikke længere er frodige træer, ingen frugtbar jord, kan intet hindre dem.

Ikke desto mindre vil Kina kunne tiltrække disse "trækfugle" på grund af sin fordel i billig arbejdskraft for dem, der er opmærksomme på omdannelsen og opgraderingen af den indenlandske intensiv fremstillingsindustri, men denne slags situation vil gradvist ændre sig som forbedring af nationaløkonomien og folks Levende standard. Ifølge svaret fra Adidas hovedkvarter er "At lukke fabrikken til genintegration af globale ressourcer". Dette er den eneste grund.

ZaraJohnson  
ZaraJohnson
Posts: 3
Date registered 05.31.2018


   

nike running sneakers
adidas basketball shoes

Trash & Treasure
Xobor Create your own Forum with Xobor