Trash & Treasure

asics gt 2000

#1 by Ivy Eugen , Fri Jun 15, 2018 12:13 pm

Tidigare denna månad förhandsgranskade vi New Years 576 UK asics gt 2000 Manufacturing 30th Anniversary Pack, och idag har vi stött på några fler bilder av skor. Bara för att samla, firar New Balance sitt 30: e år i Storbritannien med en tillverknings närvaro. New Balance har kopplat upp tre nya versioner av New Balance 576, som alla var tillverkade av Billy Edgar, Roy Bell och Andy Mandle, arbetare på Flimby-fabriken. Se upp för den här uppsättningen New Balance 991 s för att träffa utvalda återförsäljare snart. Den här rundan Made i UK-silhuetter har fem nya suede- och mesh-färgvägar med läderbeklädnad och som en cool touch bär de alla också USA på hälen. Om du vill ha ett par och don t vill betala fraktkostnaderna är den goda nyheten att de också kommer att vara några få utvalda amerikanska New Balance-återförsäljare.

New Balance ser ut att injicera lite färg i din dagliga rutin med hjälp av denna livfulla lila plommon New Balance 577. Löparen har färgen sladdad över sin mocka och mesh övre med röd trimning asics skor på foderet, ungefär som en faktisk plommon. Dessa test är tillgängliga hos utvalda återförsäljare just nu. Tack till Project 4000, idag ser vi på några kommande designer från New Balance. Inkluderat är New Balance 1300, New Balance 998 och New Balance 1500. New Balance 998 och 1300 modeller kommer från fabriker här i USA, medan 1500-modellen som asics kayano ses här kommer direkt från Flimby Factory i Storbritannien. ut bilderna ovan och låt oss veta om någon av dem fångar ditt öga.

Den nya balansen 420, som ursprungligen skapades som en långdistanslöpare, har gått tillbaka till konton. Här ser vi två nya versioner av skon, vilka båda är konstruerade av mocka och nylon. Den första har en övervägande kungblå färgväg som står i kontrast till rött och vitt, medan den andra har en röd design med grå och vita kontraster. Hitta dem båda nu på New Balance-butiker, inklusive New York City-baserade Kith. För några veckor sedan vi förhandsgranska New Balance 998 Blue / Gray White, och idag ser vi nya bilder av designen. Low-top asics gel kayano kommer direkt från New Balance fabriken i Maine och sportar en mocka övre som är klädd i flera nyanser av blått och grått. Avsluta utseendet är röra av svart och vitt. Skorna har börjat göra vägen för att välja New Balance-återförsäljare rikstäckande.

Tillbaka i slutet av mars förhandsgranskade vi Ronnie Fieg x New Balance 999, och idag får vi en första titt på skon. Designen är skördar från Ronnie Fiegs önskan att fokusera på kvalitetsmaterial. Under tiden har färgväg ett balanserat utseende som blandar ljusa och mörka nyanser. En mörkgrå täcker en majoritet av designen, medan blå och vitt tjänar som sekundär nyanser. Håll dig klar för mer information om när dessa kommer att släppa på New Balance-konton. Sneakerna finns nu i den nuvarande utgåvan av Sneakers Freaker.

Det var 30 år sedan när New Balance släppte New Balance 990 löpare. Unbeknownst till varumärket vid den tiden skulle modellen snabbt bli ikonisk i sneakervärlden. För sin senaste utgåva rakade New Balance av en halv av en ounce, samtidigt som hon stod fast i varumärkets historia av hantverk på sitt bästa. Modellen har mindre skikt genom ögonrad och sadel i övre för att ge bättre prestanda. Moderna designlinjer och fler färgalternativ runda ut uppdateringarna till originalet. New Balance 990 finns på NewBalance, Road Runner Sports och Nordstrom.

New Balance signerade nyligen Andre Ethier, och nu ser vi att de har bestämt sig för att signera New York Yankees centerfielder, Curtis Granderson. Det är definitivt en vinnande asics gel situation för båda sidor, eftersom han kommer att stödja prestanda varumärket, och New Balance kommer att hjälpa All-Star med sina välgörande orsaker. Kolla in bilderna av hans PE, liksom hans Jackie Robinson-minnesmärken. New Balance fortsätter att ge oss slående färgvägsalternativ baserat på de amerikanska högtalarna över New Balance 574. Löparen parar premium mockaöverlägg med ett rött nät för att motverka tillsatsen av vit på snören, mellansolen och fodret. Röda sömmar ger en snygghet av lyx till modellen, liksom användningen av en vit skiss av New Balance-logotypen på sidopanelen. New Balance 574 Johnny Ap 574 Johnny Appleseed är tillgänglig nu hos valda New Balance-återförsäljare.

Ivy Eugen  
Ivy Eugen
Posts: 3
Date registered 06.15.2018


   

huarache nike
Wanted: part-time Sales Associates for US fashion brand

Trash & Treasure
Xobor Create your own Forum with Xobor